hn02

DETAILS

Oplevering  december '12
Netto m2  1.185 m2
Opdrachtgever  Rijkswaterstaat
Locatie  Den Bosch

 Rijkswaterstaat Den Bosch 

Rijkswaterstaat moet doelmatiger omgaan met haar ruimtegebruik. In Den Bosch hebben ze één gebouw afgestoten. De gebruikers van deze vestiging zijn in een nieuw werkplek concept gehuisvest aan de Zuidwal te ’s-Hertogenbosch.

Voor dit gebouw heeft Hollandse Nieuwe een aantal aanpassingen gedaan ten behoeve van intensivering van het ruimtegebruik. Hiervoor hebben wij ons gericht op de centrale hal en de scharnierpunten tussen gebouwdelen A+B. De centrale hal had enkel een verkeersfunctie en de scharnierpunten waren servicecorners. De ruimtes waren onaantrekkelijk, akoestisch rampzalig. Ze werden hierdoor zeer beperkt als verblijfsruimte gebruikt.

De ruimtes zijn zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor korte informele overlegmomenten maar ook voor plenaire bijeenkomsten. Het plafond is voorzien van een akoestisch spuitplafond van Warmteplan. De centrale hal is een aantrekkelijke ruimte geworden en is geschikt als ontvangstruimte, vergadercentrum werkruimte en ontmoetingsplek.

Hollandse Nieuwe helpt momenteel Rijkswaterstaat op meerdere locatie om zich slimmer effectiever en aantrekkelijker te huisvesten.


Meer projecten



fb-zwart   facebook.com/hollandsenieuweinterieurarchitecten
Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.