hn02

Hollandse Nieuwe

De advies en ontwerp diensten van Hollandse Nieuwe beslaan het volledige spectrum van interieurarchitectuur en projectmanagement met de nadruk op haalbaarheid studies, conceptontwikkeling, ontwerp en het projectmanagement ten behoeve van de realisatie. Er zijn projecten op het gebied van verbouwingen, inrichtingen, productontwikkeling, advies, tentoonstellingen en renovatie uitgevoerd. Onder de gerealiseerde projecten bevinden zich kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, restaurants, winkels, hotels, woonhuizen, musea, stations en openbare gebouwen van 100 tot meer dan 40.000 m2.

Onze focus ligt in het identificeren en begrijpen van strategische doelen, functionele eisen en culturele waarden van onze opdrachtgevers en het vertalen hiervan in ruimtelijke oplossingen.

schema-website

nieuwewerken01 pr

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken is 20 jaar na ons eerste project op basis van ”activity based working” officieel niet meer nieuw. Het heet gewoon weer werken. De manier waarop we ons werk organiseren, ontwikkelingen in de IT,  HR verkeren in een doorlopend proces van verandering. De rol van huisvesting kent een grote diversiteit en is  aan grote verandering onderhevig.  Aan de ene zijde bevinden zich organisaties die het gebouw als een ontmoetingsplek met maximale flexibiliteit zien aan de andere zijde organisaties die gewoonte, regelmaat en het vaste bureau prediken.

samenwerken04 pr

Samenwerking

Hollandse Nieuwe gelooft in kennisdeling om het beste projectresultaat te kunnen realiseren. Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers, organisatie adiviseurs, architecten, technisch adviseurs, projectmanagers en bouwers. Om de internationale ambities van onze klanten te ondersteunen zijn wij onderdeel van de European Architect Alliance www.eaa-eu.com. Hiermee krijgen onze internationale ambities vorm en kunnen we onze klanten niet alleen inhoudelijk maar ook operationeel en lokaal ondersteunen.


facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.