hn02

DETAILS

Oplevering  2014
Oppervlakte 1050 m2
Locatie Amsterdam
 Kantoor Amsterdam 

Voor een beursgenoteerd biotech bedrijf heeft Hollandse Nieuwe een nieuw hoofdkantoor ontworpen. Er is een transparante werkvloer voor ruim 50 mensen ontwikkeld, waar toch veel intimiteit is gecreëerd door de open zones met behulp van flexibele kastsystemen of kleine gesloten werkplekken af te schermen van de hoofdverkeersroutes.

De heldere indeling, gecombineerd met duurzaam materiaalgebruik en uitgesproken kleuren, maar deze slechts beperkt en daardoor subtiel toegepast, geven het kantoor een eigentijds, ontspannen zakelijk karakter. Dit wordt nog versterkt door de vele gevarieerde ontmoetings- en overlegmogelijkheden en de grafische afbeeldingen van de markten waarin het bedrijf actief is, die op de kernwanden zijn geplaatst.
Hollandse Nieuwe heeft door de opdrachtgever ontwikkelde biobased materialen - zoals het plaatmateriaal Sizopreg - op wanden, tafelbladen en ruggen en zittingen van stoelen toegepast. Daarnaast zijn alleen duurzame materialen zoals bamboe en Cradle2Cradle gecertificeerde producten in het interieur gebruikt.

Dit transparante kantoor nodigt zowel de staf en medewerkers vanuit de hele wereld, maar ook gasten uit om in een ontspannen omgeving samen te werken en kennis uit te wisselen.


Meer projecten

 


facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.