hn02

DETAILS

Oplevering  2015
Opdrachtgever  Commvault
Locatie  Utrecht
 Commvault 

Commvault helpt bedrijven bij het beschermen, gebruiken en benaderen van hun data op elk moment en vanaf elke plaats. Op het kantoor in Utrecht worden trainingen verzorgd en vind sales en ondersteuning plaats voor Nederland en Noord Europa. De oude locatie was zo verouderd dat klanten er niet werden ontvangen.

We hebben Commvault geholpen in de transitie van een traditioneel cellen kantoor naar een activiteit gerelateerde werkomgeving. Hier vind men een combinatie van niet-persoonsgebonden werkplekken en enkele vaste werkplekken .

Het uitgangspunt was een lichte en rustige ruimte; veel contact met buiten, lange zichtlijnen en een heldere, leesbare zonering. De toon van het kantoor is fris en eenvoudig. Lichte vloeren, wanden en plafonds met hier en daar een accent in rood, zwart of eiken hout om functies of een specifieke zone aan te geven. Hierdoor ontstaat een goede balans tussen een informele setting en een effectieve werkomgeving.

Bij binnenkomst wordt je ontvangen door de receptioniste en kun je wachten in een comfortabele en huiselijke setting. De trainingsruimte zit links van de entree en heeft een flexibele indeling zodat er ook andere soorten meetings gehouden kunnen worden.
Vanuit de entreezone stap je het Commvault Café: dé ontmoetingsplek van het bedrijf. Hier wordt bijgepraat met koffie, tafelvoetbal gespeeld, maar het is ook een aantrekkelijke omgeving om te overleggen of te werken.

De boardrooms vormen een buffer tussen het rumoerige café en de rustige werkvloer, beide uitgerust voor video conferencing. De tafel in de grote boardroom is de eyecatcher van het kantoor. Geïnspireerd op de grootste ergernis van Commvault medewerkers: los hangende draden onder bureaus en vergadertafels.
De werkvloer is open en transparant. De gesloten ruimtes tussen de open werkgebieden zorgen voor een akoestische en visuele buffer tussen de verschillende groepen/ afdelingen. De kantoren hebben allen voorzieningen voor overleg waardoor ze ook dienst kunnen doen als vergaderruimte en te gebruiken zijn door iedereen.

Sinds Commvault intrede heeft gedaan in hun nieuwe huisvesting is het aanwezigheidspercentage omhoog gegaan. Medewerkers die voorheen liever thuis werkten verschijnen nu ook met grote regelmaat op kantoor! Klanten worden met trots onthaald, trainingen met plezier gegeven. De nieuwe huisvesting draagt bij aan verbinding, saamhorigheid en effectiviteit.


Meer projecten

 

mag pr

Mag


facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.