hn02

papaverweg 01


 Hollandse Nieuwe 

In 2010 zijn Hollandse Nieuwe, NOORD en ZiLtd. verhuisd naar een nieuw adres in Amsterdam noord, de Papaverweg 48. Een gebied dat volop in ontwikkeling is.
 
Het oude GTI pand is getransformeerd tot een frisse, verrassende en inspirerende werkomgeving. Het gebouw zelf is een heldere, twee lagen hoge, rechthoekige doos van 700 m2. Binnenin is duidelijke scheiding aangebracht tussen de twee vloeren. NOORD projectmanagers is gehuisvest op de begane grond en boven werken Hollandse Nieuwe en ZiLtd.. De verschillende bedrijven hebben een geheel eigen, verschillende identiteit en dat weerspiegeld zich in het interieur.
 
Het uitgangspunt was het realiseren van een 'Professional Playground'. De ruimte moet stimuleren en inspireren. Duurzaamheid en hergebruik van materialen stond op beide verdiepingen centraal.
 
De ruimte beneden kenmerkt zich door een meer zakelijke touch. Rust, overzicht en transparantie zijn hier de kernwoorden. Voor de vloer beneden is het duurzame Botanic van Bolon toegepast. Er is een acoustisch hoogwaardig transparant scheidingssysteem toegepast door Maars. Het ruimte scheidende kastensysteem 'Stackr', is ontwikkeld door Hollandse Nieuwe en is opgenomen in de collectie van Cowerk. Samen met hen werken we aan de doorontwikkeling van dit product.


TECHNISCHE DETAILS

Oplevering  2010
Opdrachtgever  Hollandse Nieuwe, NOORD projectmanagers
Locatie  Amsterdam
Links  NOORD.eu >
   ZiLtd.nl >

Meer projecten

 


facebookinstagram


Papaverweg 48
1032 KJ Amsterdam
020 - 63 64 950
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.