scroll to top

Nieuws

Soa Aids Nederland

Na 20 jaar op de Keizersgracht gezeten te hebben, verhuist Soa Aids Nederland naar eigen zeggen naar een ‘echt’ kantoor. Aan ons de vraag of we in dit ‘echte’ kantoor de unieke kwaliteiten van het Soa Aids Nederland en het Aidsfonds kunnen weergeven.

Naast dat de honderdvijftig medewerkers ergens anders gaan werken gaat ook de werkstijl op zijn kop. Van eigen werkplek in achter-, voor-, op- en zolderkamers naar open, gelijkvloerse, op communicatie gerichte werkplekconcepten waar ‘activity-based’ werken het uitgangspunt wordt.

Koninklijk Theater Carré

Het oudste circustheater van Nederland heeft in de loop van zijn 130-jarig bestaan alle mogelijke gedaantes aangenomen: van circus- tot toneelarena, van operahuis tot operettetheater, van balletpodium tot Broadway aan de Amstel, van bokszaal tot kerkgebouw.

Wij zijn trots op het vertrouwen van Koninklijk Theater Carré in Hollandse Nieuwe om een overal concept voor het toneelhuis inclusief sterrenkleedkamer te ontwerpen.

equity-estate-interior-hollandse-nieuwe

Wij zijn Hollandse Nieuwe! Vanuit onze studio in Amsterdam Noord werken we met een enthousiast team van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en techneuten aan bijzondere opdrachten.

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn kernwaarden van het bureau. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door laagdrempelige interne en externe samenwerkingen, directe communicatie en gedeelde verantwoordelijkheden.

Lees meer
Byzantium Hollandse Nieuwe 02

Wij zijn Hollandse Nieuwe! Vanuit onze studio in Amsterdam Noord werken we met een enthousiast team van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers en techneuten aan bijzondere opdrachten.

Enthousiasme, nieuwsgierigheid en onbevangenheid zijn kernwaarden van het bureau. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door laagdrempelige interne en externe samenwerkingen, directe communicatie en gedeelde verantwoordelijkheden.

Lees meer

Greenpeace in Office et Culture

Greenpeace is gepubliceerd in Office et Culture. Office et Culture is het magazine dat schrijft over “the future of work”. Greenpeace Amsterdam is een inspirerend voorbeeld ten aanzien van re-use, re-purpose, remanufacture, recycle, redesign, refurbish en circular design principes.

Hollandse Nieuwe wint competitie Stedelijk Gymnasium Haarlem

Hollandse Nieuwe wint competitie voor structuurvisie van Stedelijk Gymnasium Haarlem. De gebruiker heeft  de ambitie om de energie voorziening van dit rijksmonument gasloos te maken.

Dezeen Awards nominatie

Dezeen Awards interior workspace Hollandse Nieuwe

In de categorie Workspace Interior is het kersverse opgeleverde kantoor van Equity Estate genomineerd door Dezeen.

Hier vind je een compleet overzicht van de andere 22 genomineerden voor de award.

DGBC lid

Hollandse Nieuwe is lid van de Dutch Green Building Council.

‘Er zitten 3 belangrijke thema’s verweven door onze projecten: gezondheid, circulariteit en duurzaamheid. De mens staat centraal in de beleving van de ruimte, maar een daadwerkelijk positieve bijdrage leveren aan de gebruiker is iets waar we steeds meer over leren. We willen ervoor zorgen dat er op technische en holistische wijze de gezondheid van de gebruiker verbeterd, naast het maken van een goed functioneel ontwerp.’

Lees hier wat onze motivatie is om een actief lid te zijn.

 

PANL

PANL Hollandse Nieuwe

Cowerk heeft PANL in haar collectie opgenomen. Dit is een slim mobiel systeem dat antwoorden geeft op het ondersteunen van scrum en agile werkprocessen. DELA is launching customer voor deze innovatie.

http://www.cowerk.nl/product/panl/

WELL AP bij Hollandse Nieuwe

90% van onze tijd brengen binnen door. Well Building Standard is de certificeringsmethodiek waarin met een holistische aanpak de mens en gezondheid in de gebouwde omgeving centraal staat. Architect Laura van de Pol is geslaagd en is nu officieel Well Accredited Professional bij Hollandse Nieuwe. Waardevolle kennis over duurzaamheid die we toepassen bij onze opdrachtgevers.

Hier kun je haar WELL profiel bezichtigen.

Hoofdkantoor DELA opgeleverd

Na een gefaseerde verbouwing van anderhalf jaar is DELA door de burgemeester van Eindhoven dhr. Jorritsma en CEO Edzo Doeve geopend. De werkomgeving is weer future proof en ondersteunt optimaal de scrum en agile werkprocessen van DELA. Het restaurant Lieve op de begane grond is publiek toegankelijk. Starbucks schenkt hier de koffie.

Ga naar project